Tjänster

Vi riktar oss framförallt till privatpersoner och till det mindre företaget, som vill ha en kontaktperson för alla sina behov inom IT. Vi vill att alla, oavsett storlek, skall kunna få den hjälp de behöver, till en rimlig kostnad och snabbt få avhjälpt problemet.

Datorsupport 

Vi hjälper till på plats om ni behöver hjälp med datorer, servrar, skrivare, och annan utrustning. Vi tar backup och flyttar över befintligt material till ny dator. Om din dator är för dålig att reparera så säljer vi en ny. Behöver du nytt Internet Security eller Office program, fråga oss om passande program.  Självklart jobbar vi med både Windows och Mac. Som privatperson kan du utnyttja RUT avdrag vid arbete i bostaden. 

Nätverk

Behöver ni hjälp med att få ert trådlösa nätverk att fungera bättre? Har ni lokaler eller verksamhet där kabeldragning passar bättre, eller behövs för att förlänga räckvidden på det trådlösa nätet? Vi kommer med rekommendationer och anpassar nätverket till just era behov. Tekniken utvecklas konstant, och man kan nu få mycket bättre lösningar, till ett lägre pris än tidigare.

E-post

Använder ni fortfarande Hotmail, Gmail, Telia eller liknande för företagets e-post? Att komma igång med ert eget domännamn för både hemsida och e-post är snabbt gjort, och kostar bara några hundralappar per år.

Systemutveckling

Inom många nischade branscher saknas fortfarande färdiga system som ordentligt passar in i företagets arbetssätt. Det kan då vara nödvändigt att utveckla ett eget system för att kunna jobba så effektivt som möjligt.

Vi bygger skräddarsydda system som passar ditt företags affärsprocesser. 

Hemsidor

En modern hemsida som fungerar lika bra på en stor skärm som på en liten telefon, behöver inte kosta en förmögenhet. Vi kan hjälpa till med framtagning av logotyp, fotografering, samt all teknik, och även innehållstext till hemsidan. När vi väl har skapat hemsidan, kan ni själva fortsätta att arbeta med innehåll, skapa nya undersidor, etc, i ett lättanvänt gränssnitt.

När det gäller enklare hemsidor arbetar vi framförallt i WordPress, som ofta är det snabbaste / enklaste sättet att komma igång med en hemsida. För mer skräddarsydda hemsidor har vi även lång erfarenhet inom Ruby on Rails, PHP, HTML, CSS, Javascript och de flesta andra relevanta teknologier.

Som webhotell / hosting rekommenderar vi Oderland